Hvordan Filter kuldebærervæsker

kuldebærervæsker brukes i industrielle prosesser for å overføre varme mellom kjeler og ekstrudere, varmevekslere, muggsopp og andre enheter. Disse væskene er petroleumsprodukter eller syntetiske oljer som krever filtrering for å utvide nytten og spare på kostnadene. Oksydasjon av olje forårsaker biprodukter til formen og endrer viskositeten, forårsaker slitasje på sirkulasjonspumper. Biproduktene blir filtrert i en side-stream flyt av en patron filtrering enhet. Skjermen filtre er også brukt på inntak siden av varmeoverføring væske pumper for beskyttelse mot partikler. Installasjon av filtreringssystem krever kunnskap om VVS fittings og verktøy. Du trenger
2 Manometeret, rustfritt stål
2 Mini membran sel, rustfritt stål
2 Vannlåser, rustfritt stål
3 Gate ventiler, rustfritt stål
3 Union beslag, galvanisert
5 brystvorter, nære, galvanisert
8 brystvorter, galvaniserte
4 T-fittings, galvaniserte
6 Elbow fittings, galvanisert
Filterholder
oljefilter
In-line skjermfiltereffekter
Tråd tetningsmasse
Rørtenger
Box-end fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Mål oljestrømmengde i rørsystemet på stedet av filter installasjon. Multipliser Strømningshastigheten 0,10 ganger for å bestemme andelen av varmeoverføringen væske som skal filtreres. Bruke denne informasjonen til å bestemme størrelsen av filtreringsenheten. Kjøp et filter som er utformet for at flow rate.
2

Koble rørene på inntaket siden av varmeoverføring væske pumpe og koble den innebygde skjermen filter enhet. Påfør en gjengetetting til alle mannlige tråder før du kobler hver brikke.
3

Installer T-beslag i hovedlinjen over stedet der side-stream filter vil bli plassert. Installer en brystvorte og deretter en gate ventil på en "T." Etter gate ventil, installere en annen brystvorte, en union montering og deretter en annen nippel for å koble til den andre "T." Dette gate ventil tjener til shunt en parti av ledningen strømningen gjennom filterenheten.
4

Installer nipler på hver side av filteret og koble t-beslag for montering Manometrene. Installer en annen albue og en nippel for å koble en gate ventil på hver side. Etter ventilene, installere en brystvorte, en albue, en union montering og deretter en annen nippel for å koble filteret til de viktigste varmeoverføringsvæske linje.
5

Koble trykkmålere til mini-membran sel og hevert rør. Installer den andre enden av hevert røret inn i de åpne T-beslag på hver side av filtrering enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133909.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance