Fordelene av en Transmission Flush

En overføring flush har blitt en rutine kjøretøy vedlikehold prosedyre. Produsenter nå anbefaler å utføre en overføring flush gang hver 30 000 miles. Overføring spyler tilbyr mange fordeler for biler som tillater dem å fungere mer effektivt samt varer lenger. Fluid Fjerning og erstatning

Prosessen med en overføring flush er en komplett utveksling av overføring væske, som er det som hjelper overføring til å operere effektivt. En overføring flush består av skiftende ut den gamle væsken --- som kan identifiseres på grunn av fargen sin --- og erstatte den med ny girolje, som normalt utgjør rundt fem liter. Transmisjonsfilterne er også ofte endres også, som tillater overføring skal fungere skikkelig og øke sin levetid.
Power Flow Avbrudd

meste gjelder for manuelle girkasser, power -flyt avbrudd er et problem som oppstår når giring. Under skiftende, mister sendeeffekt litt. Automatiske girkasser er mye flinkere til å opprettholde makt enn manuelle girkasser, men er girolje fortsatt nødvendig å få skiftet så jevn og uavbrutt som mulig. Overføring spyler bidra til å redusere strøm-flow avbrudd, som direkte påvirker "glatthet" når du skifter hastigheter på veien.
Slitasje

Den viktigste selger for overføring spyler er å hindre mindre slitasje på overføring over tid. Kjøretøy uten girolje --- eller fersk girolje --- vil være svært kortvarig og til slutt trenger en ny girkasse.
Transmission service

Ansett en annen type overføring av rutinemessig vedlikehold --- en overføring tjeneste er ikke det samme som en overføring flush. En overføring tjeneste fjerner bare en del av overføring væske snarere enn hele beløpet som en overføring flush gjør. Selv om overføringstjenester kan brukes som en midlertidig erstatning for overføring flush, de er ikke like effektive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133570.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance