Hvordan få Runs Out of Clear Coat Paint

En vanlig feil i sprøyting klarlakk på et kjøretøy er i gang. Kjører er ansamlinger av maling eller klarlakk som har nok masse å bokstavelig talt "kjøre" ned kroppen av kjøretøyet. Disse er vanligvis forårsaket av sprøyting for tungt eller tykt i enkelte områder eller ved ugunstige maleri forhold. Fikse runs i klarlakk er en mellomliggende malere ferdighet, og bilbransjen maleri erfaring anbefales for de beste resultatene. Du trenger:
1500-sandpapir
2000-sandpapir
Ren klut
Vann bøtte
Rubbing /polering sammensatte
Terry klut
Vis flere instruksjoner
en

Survey området der klarlakk har kjørt. Føl maling kjøre og bestemme dens opprinnelse og sluttpunkt. Grundig våte området med en vannslange eller gjennomvåt klut.
2

Sted biter av 1500 og 2000-grit sandpapir i en bøtte med vann og la det trekke i ca fem minutter. Gni forsiktig kjøring med 1500 grit papir, og til pause for å gni området med hånden for å sjekke for humper. Fortsett til sand området før alle hevet støt blir gnidd flat.
3

Gni 2000-sandpapir over det berørte området. Sikre sandpapir er konstant våt mens sliping. Tørk av området og sikre at ingen hevet støt er tilstede og lakken ser litt kjedelig. Fortsett å slipe om nødvendig inntil området er glatt å ta på og ingen blanke flekker forbli.
4

Påfør rubbing /polering sammensatte på kjedelig område med en ren klut. Gni forbindelsen inn i området i en roterende bevegelse. Påfør tvinge tilsvarende grundig vask av bilen med en svamp. Sikre at hele sløvet området er dekket med det sammensatte og la tørke i ca 10 minutter.
5

Tørk området med en tørr frotté, fjerne all tørr masse. Bruk en våt klut til å rengjøre området og tørk av. Påfør et andre strøk med rubbing /polering compound hvis tidligere slipte området fortsatt vises kjedelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133784.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance