Race Car Building Schools

Racing biler begynte århundrer siden. Moderne dager har oversatt hest og buggy løp inn NASCAR, nhra, og andre rask bevegelse kjøretøy racing. Racing team ser til skoler å ansette nye og talentfulle mekanikere til å arbeide med de ulike racerbiler. Hvis du er interessert i å jobbe på løpsbiler, kan du lett finne en skole som lærer den kompetansen som trengs for å arbeide på en racing team. Finn en skole

Noen kurs arbeid kan gjøres på nettet, men å lære å bygge racerbiler krever hands-on tilnærminger. Kontakt din lokale community college, universitet eller handelsskole for pedagogiske alternativer. Handel skoler tilbyr kortere kurs ganger med vekt på å bygge racerbil motorer, karosseri eller andre mekanisk-baserte kurs. The Lincoln College of Technology i Chicago, Illinois, og New York Automotive og Diesel Institute i Brooklyn, New York, er to eksempler på i-person handel skoler som spesialiserer seg på automatisk reparasjon og høy ytelse automotive mekanikk.


Kontakt en racing skolen

Å gå inn i en stor racing arena som NASCAR eller nhra, må du bestemt utdanning. Universal Technical Institute og School of Automotive Maskinister begge tilbyr i-person kurs arbeid rettet mot arbeidet med racing motorer. Disse organisasjonene begrense sine steder, men trene deg spesielt for å arbeide profesjonelt racerbiler.
Vurdere å lære å kappseile

Lære å bygge biler er nødvendig, men, I tillegg bør du lære å kjøre bilene. De fleste antar at de har den kompetansen som trengs for å håndtere raske kjøretøyer, men ytterligere opplæring kan være nyttig eller nødvendig. Bondurant Racing tilbyr kurs arbeid som strekker seg fra generell racing til militær-stil deteksjon og aversjon teknikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133495.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance