Min 1971 Chevy Truck vil ikke starte

Den første Chevy pickup lastebil ble gjort i 1924. 1971 modell Chevy lastebil ble laget med en etterfølgende-arm bakhjulsoppheng, noe som gjorde turen over humpete områder mye mer behagelig. 1971 Chevy pickup ble gjort som en tre-trinns manuell girkasse og kom med valget av en V6 eller V8-motor. Hvis 1971 Chevy er å ha problemer med å starte, er det flere ting som du kan teste for å finne ut hva problemet kan være. Instruksjoner
en

Åpne panseret og sjekke batteriet. Nodene på batteriet bør være rent og fritt for smuss, rust eller korrosjon. Tørk forsiktig av eventuelle rester på batteriet noder som kan være årsaken en dårlig forbindelse. Hvis korrosjon er tykk, chip noen bort før rengjøring. Stram alle tilkoblinger til batteriet.
2

Vri nøkkelen til "On" posisjon, men ikke starte bilen. Slå på innvendige lys eller frontlykter. Hvis de ikke jobber, er batteriet utladet eller har dødd. Lad opp eller bytt batteri som trengs.
3

Drei nøkkelen i tenningen. Hvis du hører en klikkelyd, sjansene er det er et problem med din starter.
4

Lytt etter lyder og føler for vibrasjoner. Hvis bilen starter et øyeblikk før han døde, lytt etter uvanlige lyder eller bevegelser. Hvis bilen er krampetrekninger, kan det være lite drivstoff eller olje. Den 1971 Chevy har ikke et drivstoff for å indikere at drivstoffet er lav, og at tanken er ikke pålitelig. Fryktelig støy kan også indikere lavt drivstoff eller olje. Hvis påfylling av olje eller gass ikke løser problemet, kan det være et problem dypt inne i motoren som vil trenge videre diagnostisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133496.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance