Hvordan til Mount Generelt Altimax RT Dekk

Generelt Tire Company ble stiftet i 1915. Det er en verdensleder i dekkbransjen. Idag General Tire eies av Continental Tire Company. Sammen de to navnene konkurrere mot Michelin som kjøpte BFGoodrich. Denne nye trenden med å slå sammen har skapt litt av en konkurranse mellom de store utgivelser i dekkbransjen. Produktene disse selskapene produserer blir bedre og bedre. En av de nyere dekk på markedet er General Altimax RT. Dette dekket er designet for en flott tur som samtidig er rolig på veien. Det har fått strålende kritikker av forbrukere over hele Internett. Dette er grunnen til at mange mennesker er å gi dekket en prøve. Du trenger
Rim klemme dekk maskin
Wheel
Ny Generell Altimax RT Tire
Lube eller såpevann med applikator
Vis flere instruksjoner
1 < p> Inspiser dekk maskin for å lære grunnleggende bruk. Mesteparten av felgen klemme dekk maskiner har tre pedaler i bunnen av maskinen, en svingskive og en installasjon /fjerning arm. Du vil også legge merke til at maskinen har en luft ventil for inflasjon av dekket og en måler slik at du kan stille inn trykket riktig. Bruken av disse maskinene er veldig selvforklarende og de fleste av dem kommer med instruksjoner om pedalene.
2

Plasser hjulet på dreieplaten og finn pedal som vil sikre klemmene. Trykk på denne pedalen for å sikre hjulet på maskinen.
3

Løft nye General Tire på toppen av hjulet. Påfør såpevann til perlen områder av dekket med påføringsinnretningen ved dypping av applikatoren til såpevann og gni den på perlene av dekket.
4.

Swing installasjonen armen over til hjulet og sette den rett over hjulet med armen på innsiden av dekket sentrum.
5

Vinkel dekket slik at en del av dekket er på hjulet og beadområdet hviler på installasjonen arm. Trykk dreieplaten pedal og du vil se at dekket begynner å snu på hjulet. Du må kanskje hjelpe den sammen ved å trykke med hendene. Gjenta denne prosessen for den øverste perle av dekk.
6

Bruk luftventilen å blåse opp dekket ved å plassere luftventilen over ventilen stammen og trykke inflasjon pedal. Fyll dekket til riktig inflasjon.
7

Trykk pedalen som frigjør klemmene på turn plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133763.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance