Hvordan koble Boost målere til Sikringer

Boost målere måler manifold lufttrykk innen forbrenningsmotorer. Boost måle måleintervaller lest i PSI eller bar format til nøyaktig vise manifold vakuum trykk i aksjon, fungerende nedenfor eller høyere enn normalt. Boost målere målt i pounds per kvadrattomme vanligvis har en rekkevidde på 0-30 PSI. Bar øke målere vanligvis varierer mellom -1 til 2 barer. Installere en boost måleren krever et moderat nivå av elektrisk og mekanisk erfaring. Du trenger
Boost måler montering
Boost måler pod
Dobbeltsidig tape
Permanent markør
Elektrisk drill
Razor eller kniv
Barbed T-fitting
vakuum linje
Wire bånd
sikringsskap elektriske diagram
Fuse tappers
selvgjengende skruer
Teflon tape
hylser eller loddebolt
Kabel klemmer
Show Mer Instruksjoner
en

Finn et egnet sted for å montere boost gauge, for eksempel på toppen av rattet kolonnen. Kjøpe eller bygge en boost måler pod som vil holde fast boost måleren enheten på plass. Bruk dobbeltsidig tape for å sikre boost måleren pod til rattet kolonne dekselet.
2

Finn et sted å koble vakuum linje fra motorrommet til boost måleren enhet og merke et referansepunkt , slik som gassvaieren, før du fortsetter. Fjern eventuelle hindringer rundt gassvaieren. Bor et hull i brannmuren med en drill.
3

Bruk en barberhøvel eller verktøyet kniv til å kutte drivstoff trykk vakuum linjen i halvdeler deretter fast T-montering mellom de to halvdelene. Koble den ene enden av vakuum linje til T-fitting rute da den resterende halvparten i bilens hytta.
4

Kjør vakuum linje gjennom eksisterende borehull på brannmuren opp til rattet kolonne dekke, og pass på å fjerne og unngå eventuelle innebygde hindringer. Unngå re-retningsbestemt, røde markeringer, for å lede banen til en vakuumledning bort fra rattet kolonnen selv. Observere noen tilt bevegelse kommer fra rattet kolonnen. Finn et romslig område under bilen dashbordet for å rute alle ledninger. Bruk wire bånd for å bunte og sikre ledningene vekk fra rattet kolonnen.
5

Se det elektriske diagrammet på innsiden av bilens sikringsboks å finne den nummererte, instrumentpanelet belysning sikring. Rute og trykker på boost måleren ledninger inn i instrumentpanelet belysning sikring for å gi positive 12-volts belysning til boost måleren. Koble den negative 12-volts ledning fra booster måleren til kjøretøyets chassis deretter montere en ring terminal på negative 12-volts ledning. Bruk selvborende skruer for å feste den negative 12-volts ledning til en metall panel under bilens dashbordet.
6

Kjør strømledningene gjennom samme boret hull i brannmuren mens nøye unngå alle hindringer. Koble måleren brodd montering til de rutes strømledningene deretter forsegle eventuelle hull med Teflon tape. Bruk krøller eller en loddebolt å koble strømledningene til boost måle ledninger. Slå tenningen på og kontrollere at måleren lyser. Legg merke noe unormalt i tilkobling.
7

Monter boost måleren på rattet kolonnen. Inspisere alle vakuum og elektriske linjer å sikre at det ikke er kontakt med bevegelige deler. Stram T-armaturtilslutninger med kabelklemmer, være forsiktig med å over-dreiemoment dem. Skift bilen i stasjonen på en inaktiv og verifisere om boost måleren sitter mellom 15 og 19 PSI.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133772.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance