Arizona Lover på katalytiske konvertere

Katalysatoren er en viktig del av bilens miljø-utslipp kontroll og eksosanlegg. Det er føderale lover som regulerer bruk, utskifting og fjerning av katalysator. Noen stater har lagt ekstra lover i tillegg til de føderale seg. Delstaten Arizona håndhever føderale lover som regulerer katalysatorer i tillegg til å ha en lov av sine egne. De grunnleggende Federal Law

USAs føderale lover uttrykkelig forbyr fjerning eller utskifting av en skikkelig arbeider katalysator. De aller fleste biler som selges i USA er utstyrt med katalysator på kjøpstidspunktet. Eierne av kjøretøyene er forbudt å fjerne eller tukling med et fungerende omformer. Lovlig, er den eneste grunnen til at en person kan forandre katalysatoren i bilen sin dersom omformer mangler eller ikke lenger fungerer som den skal. Når en katalysator er erstattet, er det ventet å bli erstattet i henhold til retningslinjer fastsatt av Environmental Protection Agency.
EPA Retningslinjer

United States Environmental Protection Agency utstedt et bestemt sett av retningslinjer i 1986 om erstatning katalysator krav. Retningslinjene opp flere saker som involverer katalysatorer, inkludert deres effektivitet, konstruksjon og de riktige metodene, prosedyrer og dokumentasjon som kreves før du installerer ettermarkedet katalysator.

EPA krever at katalysatorer kan bare bli erstattet hvis bilens omformer mangler, ødelagt eller har sviktet en lovpålagt utslipp test. Utskiftningen converter er lovpålagt å være identisk med den opprinnelige produsentens omformer og må installeres ved hjelp av produsentens retningslinjer for det spesifikke merke og modell av kjøretøyet.
Arizona State lovgivende vedtekter 13-3728

Arizona State lovgivende stater i vedtekter 13-3728 at det er ulovlig for en person å kjøpe eller selge en brukt katalysator "dersom kjøp eller salg er i ordinær drift av en kommersiell motor kjøretøy deler eller reparasjon virksomhet i forbindelse med salg eller installasjon av en ny katalysator. " Denne loven gjelder ikke for bilindustrien resirkulering. Brudd på loven regnes som en forseelse forbrytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133460.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance