Hvordan erstatte en passasjer side speil på en 2000 Sienna

Speilene installert av Toyota på 2000 Sienna er lik de fleste av speilene som brukes på mellomstore SUV-stil kjøretøyer. Speilet er plastisk og innkapslet i et stort plastskall kalt "hus". Inne i speil-huset er en liten motor som tillater føreren å justere vinkelen av speilet. I huset, idet reflekterende plast ansikt og speilet skallet utgjør hele enheten. Du trenger
12mm socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdekselet på innsiden av døren, som ligger rett overfor passasjersiden speil. Å dra dekselet av, trekker den ut med fingrene.
2

Koble speilet ledningsnett. Sentrum av kontakten har en liten låsetappen. Lirke fanen opp og skyv de to kontaktene fra hverandre.
3

Fjern de tre mutterne som holder speilet på døren. Bruk en 12mm socket og skralle for fjerning. Hold speilet eller har noen holde speilet når du tar den endelige mutter. Mountingsskruene er støpt inn i speilet og vil ripe på siden av døren hvis speilet faller ut.
4

Skyv speilet studs ut av døren sakte. Skyv den nye speilet inn i døren. Igjen, vær forsiktig så du ikke riper i lakken på Sienna.
5

Hold speilet på plass mens du tre på de mutterne på gjenger med fingrene. Stram mutterne med 12mm socket og skralle.
6

Koble ledningsnettet. Selen kontaktene har riller i dem. De bare gå sammen i ett måte. Lås bitene sammen ved å skyve den lille låsen på plass.
7

Sett dekselet tilbake på innsiden av døren, og skyv den på plass til du hører at den klikker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133461.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance