Kirken Bus Sikkerhet og vedlikehold

Sikkerhet er en av de viktigste aspektene ved å drive en kirke buss. Kirke busser brukes til å transportere barn og ungdom som er overlatt til bussjåføren. Hver menighet bussen må ha en vedlikeholdsplan, sikkerhetsprosedyrer og en nødssituasjon program for å ivareta sikkerheten for hver passasjer. Å gjøre kirken familien klar over de ulike regler og forskrifter vil bidra til å opprettholde en høy standard på sikkerhet. Før en tur, gi foreldrene en utskrift av sikkerhet og vedlikehold politikk slik at de kan oppmuntre sine barn. Regler

etablerte regler og forskrifter med på å styre sikkerheten på bussen. Inneholde elementer som ikke la noen lemmer utenfor bussen, ingen kamper og ingen bruk av aggressive språk. Publisere skilt på bussen kan være en god idé, slik at passasjerene se dem når du får av og på bussen. Bussjåføren skal gå over reglene før hver tur. Hun skal snakke om viktigheten av å følge sikkerhetsregler og konsekvensene for ikke å følge dem. Gjør bønn en normal del av hver tur ved at noen ber for turen før du trekker ut av parkeringsplassen.
Vedlikeholdsplan

For de mekaniske aspekter av bussen , lage en vedlikeholdsplan. Dette kan inkludere en årlig kalender som detaljer de ulike vurderinger og vedlikehold som trengs for bussen. På månedlig basis, sjekke bremser, olje, luft dekktrykk og andre viktige aspekter. Hold deg på toppen for rengjøring av interiør og eksteriør av bussen også. Utseendet til bussen gjenspeiler din kirke, og slik at du ønsker å holde den ren.
Emergency Program

En nødsituasjon programmet bidrar til å gi sikkerhet for buss passasjerer. Hvis bussen vil reise gjennom natten, lage en holde våken listen slik at en person er alltid våken med sjåføren, slik at han ikke faller i søvn. Har en mobiltelefon utpekt for bussjåføren at kirken betaler for. Før du tar en tur, den akutte programmet og legge det ut på bussen. Velg tre ledere for buss, en for forsiden, en på midten og en for baksiden, og trene dem hvordan de skal bruke nødetatene vinduer og dører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133548.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance