Slik fjerner du Transmission Fra en Dodge Intrepid

Fjerne overføring fra din Dodge Intrepid er en tidkrevende jobb for deg å fullføre den riktige måten. Overføringen på Dodge Intrepid er under mye stress gjennom hele livet av bilen. Når sendingen går ut på deg, kan du fjerne overføring og ta overføring til butikken eller løse problemet selv. Fjerne overføring på din Dodge Intrepid vil ta deg ca to timer å fullføre. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Wrench
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten slutten av Dodge Intrepid med jack nok til å støtte den på bukker. Koble fra minuspolen fra batteriet. Plasser renne pannen under overføringen. Renne overføringen ved å fjerne boltene som fester girkasse til motor bolter med skiftenøkkelen. La overføring avløp i fem minutter.
2

Fjern drivakselen ved å ta de fire boltene ut av den bakre åk med en skiftenøkkel og trekke drivakselen fra girkasse. Fjern boltene fra starteren med en skralle sett og trekk i fra Intrepid. Koble overføring shift linkage med en fastnøkkel.
3

Fjern de to oljekjøler linjer på passasjersiden med en linje skiftenøkkel. Koble fra alle elektriske plugger. Fjern momentomformer boltene med skralle sett. Fjern boltene i overføring montere med skralle sett.
4

Plasser gulvet jack under overføring og øke overføringen slik at det er klart for tverrammestykke. Fjern de to boltene fra travers som fester travers til rammen. Trekk tverrammestykke unna Intrepid.
5

Nedre overføring for å få tilgang til siden bell-husboltene. Løsne skruene på denne siden med skralle sett. Trekk overføring peilepinnerør ut av overføringen. peilepinnen er holdt i av en av bell-husboltene. Trekk peilepinnen slangen ut av overføringen. Trekk overføring unna Intrepid hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133553.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance