Texas Auto Inspeksjon Rules

Delstaten Texas krever at alle biler har årlige inspeksjoner for å opprettholde trafikksikkerheten og sørge for bilsikkerhet. Blir gjennomført av state-godkjent mekanikk og bilverksteder. Bilverksteder eksperter vurderer sentrale komponenter i bilen i forhold til trafikksikkerhet, inkludert lys, bremser og speil. Utslipp testing kan også være en del av kontroll-prosessen. Utslipp Testing

Utslipp testing er nødvendig for noen biler for å sjekke luftkvaliteten fra bilens eksosanlegg. Texas krever at alle bensin biler i ulike Texas fylker kontrolleres for kvalitet utslipp. Motorsykler og diesel kjøre biler er unntatt fra denne type testing. Biler eldre enn to år er også pålagt å ha utslipp tester gjort med inspeksjon.
Elementer av inspeksjon
p Det er en rekke bil mekanismer som er testet til sikre at de kjøre skikkelig. Dette inkluderer horn, vindusviskere, samt bilens speil. Rattet og setet belter er også testet. Mekanikeren vil sjekke alle reflektor lys, lykter og blinklys for å sikre natta sikkerhet. Dekk og hjulet montering kontrolleres for å unngå dekk utblåsninger eller oppbremsing problemer. Kjøretøyet må også ha et Vehicle Identification Number (VIN) synlig sted i bilen.

Fornyelse

Texas innbyggere må ha biler inspiseres årlig. Hvis inspeksjon utløper, har du en fem dagers periode for å få en ny inspeksjon tag. For eksempel, hvis inspeksjon går ut 31. august, har du til september 5 til fornye.
Nødvendig dokumentasjon

Texas sjåfører må ha bevis for registrering og forsikring for kjøretøyet som blir kontrollert før bilen kan bli sett på og gitt en inspeksjon tag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133443.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance