Hvor er alle frostplugger på en Dodge 360 ​​Motor?

En lite kjent vedlikehold del på de fleste bilmotorer kalles fryse plugg. Fordi vann utvider seg når det fryser, under vanskelige forhold frysing kjølevæske kan sprekke og ødelegge en motorblokk. Frys plugger er utformet for å tillate kjølemiddel ekspansjon i tilfelle det fryser innenfor blokken. I eldre motorer, eller når en motor er ombygd, bør disse frostplugger skiftes ut. Sylinder Freeze Plugger

De viktigste frostplugger i en Dodge 360, og den enkleste fryse plugger å finne, er funnet langs de ytre motoroverflater tilstøtende til hver sylinder. Kjølevæske blir kanalisert gjennom motorblokken rundt hver sylinder. En fryse plugg eksisterer på utsiden av den motor som gir adgang til disse kjølekanaler. Mens lokalisere pluggene er ikke vanskelig, kan få tilgang til dem være. Disse frostplugger ligger under eksosmanifolden på hver side av motoren.
Kamaksel Freeze Plug

En enkel, stor, kamaksel fryse pluggen er plassert på forsiden siden av motoren, over registerkjededeksel svinghjulet. Nesten dobbelt så stort som de enkelte sylinder frostplugger, gir kamaksel fryse plug tilgang til kjølevæsken som er rutet gjennom fronten av motoren.
Oil Gallery Press-in frostplugger

sylinder frostplugger er omtrent på størrelse med en amerikansk halv dollar. Jo større kamaksel fryse plugg er dobbelt så stort som de sylinder plugger. Oljen gallery innpressingsforløpet frostplugger er nærmere størrelsen på en krone, og mer vanskelig å finne. Disse frostplugger vil finnes rundt de nedre overflater av motoren. I alt syv små frostplugger ligger mellom høyden av sylinderen frostplugger og nedre kant av motoren blokken som mottar bunnpannen.
Oil Gallery Screw-in plugger

tre typer fryse plugger nevnt ovenfor er konstruert ut av tynn, stemplet stål eller messing. De ligner en omvendt korken med glatte sider. Fem ytterligere olje galleri skrus inn frostplugger eksisterer langs den nedre overflate av den motor i tillegg. Disse pluggene er mindre sannsynlig å må byttes, som de er tredd inn i motor blokk i stedet trykket inn

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133820.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance