Slik fjerner overføringslinjer i en Radiator Shop

En automatisk girkasse i en bil pumper væske gjennom trykkledninger til kjøling rør inne i bilens radiator. Fluidet returneres til overføring til bruk i sin drift, pumpes deretter tilbake til radiatoren og syklusen fortsetter. Når reparasjonen nødvendiggjøre fjerning av radiatoren fra kjøretøyet bør overføring kjøling linjer bli fjernet i radiatoren butikken. Arbeidet med å fjerne overføringslinjer kan gjøres på 15 minutter med riktig verktøy og grunnleggende automotive kunnskap. Du trenger
vernebriller
Hjulklosser
Penetrating olje
To justerbare skiftenøkler
Splash pan
Butikk håndklær
Olje-dry sammensatte
Show Mer Instruksjoner
en

Ta ut tenningsnøkkelen fra kjøretøyet og plasser girvelgeren i "Park" posisjon. Still hånd-brems og sted bremseklosser på bakhjulene. Fjerne nøkkelen sikrer at motoren ikke skal startes opp mens arbeidet utføres.
2

Åpne panseret på bilen og finne overføring linje tilkoblinger. Noen merker og modeller har linjene på den nedre delen av radiatoren mot motoren, og andre er plassert på hver side av radiatoren. Linjene skal være minst 3/8-inches i diameter og i nærheten av hverandre.
3

Spray forbindelser med penetrerende olje og la oljen til å arbeide i 5 til 10 minutter. Plasser en splash pan i posisjon til å forhindre oljesøl på gulvet.
4

Hold messing union på plass mellom radiator-kontakten og en av overføring montering nøtter med en skiftenøkkel. Plasser en annen skiftenøkkel på montering mutter og skru mutteren mot urviseren.
5

Skyv løsnet mutteren tilbake over overføringsledning og trekke linjen bort fra messing union. Tillate noen væske stekefettet å falle i splash pan. Bruk shop håndklær og olje-tørr sammensatte behov.
6

Gjenta trinn 4 og 5 for å fjerne den andre overføring linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133872.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance