Hvordan Lade My Truck Med R134a

R134A er en kjølemediet som brukes i moderne lastebiler (post-1992). Den brukes i klimaanlegg (AC) system som kjølemiddel for å holde kabinen kul. R134a har erstattet R12 kjølemiddel, samt pre-1990 freon-ladet systemer. Den R134a er ment å være mer miljøvennlig enn de øvrige mediene brukt i det siste. Av denne grunn er R134a den eneste kommersielt tilgjengelige kuldemedium som du kan bruke til å lade opp din lastebil. Du trenger
AC manometer
R134a kjølemiddel
vernebriller
Vernehansker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den øverste på den R134a kjølemiddel. Skru av toppen for å gjøre dette.
2

Skru den gjengede enden av AC manometer på toppen av kjølemiddel kan. Kontroller at ventilen på trykkmåleren er stengt (det er slått vinkelrett på gauge).
3

Fjern den blå hetten på lavtrykk linjen i AC systemet på lastebilen. Den blå beskyttelseshetten vil løsne hvis du trekker opp på den med fingrene. Det er to linjer på AC-systemet i bilen din: Det høye trykket linjen er en liten, solid, metall linje, mens lavtrykk linjen er en større diameter stål linje. Det lave trykket linje har en ventil på den som er ofte dekket med et blått cap. Dette er den linjen du vil trenge for å få tilgang til mens du lader din lastebil med R134a.
4

Skyv quick-connect ventil på AC manometer over lavt trykk linjen ventilen og fest trykkmåleren til lavtrykk linjen ventilen.
5

Åpne ventilen på trykkmåleren. Når nålen på måleren sitter inni den grønne band på trykkmåleren, er AC system fulladet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133584.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance