Hvordan Gjenbruk en Rod Etter en Spun Bearing

bilmotorer bruker lagrene for å tillate interne motordeler å spinne uten å komme i kontakt, da lagrene er utformet slik at en film av olje til å sitte mellom de bevegelige delene, og dermed forby metall- mot-metallkontakt. Når en stang lagrene svikter, fører det vanligvis motorskade, alvorlighetsgraden av som i stor grad er avhengig av motorens og svikt aktuelle hendelsen. Du kan ikke bare erstatte lagrene når det er en bærende fiasko, må du ha den roterende forsamlingen undersøkt og eventuelt bearbeides med en profesjonell butikk å korrigere skader. Instruksjoner
en

Undersøk roterende forsamlingen til å fastslå skadeomfanget. Når du ser på en motor roterende montering, lagrene sitter mellom de kobler stenger og veivaksel. Veivakselen har stang tidsskrifter som den kobler stang roterer, og kobler stang i seg selv vil ha en øvre og nedre lager.
2

Fjern veivakselen og kobler stenger, som på de fleste motorer krever motoren fjernes fra kjøretøyet. Når en stang lagrene svikter, vil som regel si stang-til-veivaksel kontakt, som skader veivakselen og muligens stangen. Dette betyr at stangen tidsskrifter på veivakselen må slipes for å reparere skaden, som deretter betyr store stang lagrene må brukes.
3

Ta den roterende forsamlingen til en bilmotor butikk for analyse. Butikken vil være i stand til å fortelle deg om stangen kan være re-bakken, eller om den må byttes. Skaden vil være avhengig av årsaken til svikt, som kan enten være varme, slitasje eller olje sult. Du må ta hele roterende montering inkludert alle stenger, ikke bare den mislykkede en, som alle stenger må være re-bakken for å matche den skadede en, hvis reparasjon er mulig. Overdimensjonerte stang lagrene vil da bli installert i stengene ved butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133897.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance