Reimskiven Ratio av en dynamo

Alternators konvertere vekselstrøm til likestrøm for å forsyne bilens elektriske behov . Den elektriske strøm som genereres av generatoren kjøres motoren , stereo- og lys og andre elektriske komponenter når kjøretøyets motor er i gang . Dynamoen skivene avgjør dynamoen hastighet . Dynamo Komponenter

En dynamo består av en rotor , stator , likeretter , regulator og skivene. Dynamoen skivene er koblet til skivene på motoren veivakselen ved Serpentine beltet , som , som navnet tilsier, er lang og kronglete .
Pulley Funksjon

remskiven driver rotoren , som roterer i det magnetiske felt skapt av statoren. Dynamikken mellom spinning rotoren og den magnetiske statoren genererer en elektrisk strøm som er distribuert til motoren og for å lade opp batteriet etter tenning .
Pulley Ratio
< p > Trinsen forholdet refererer til størrelsen Veivakselremskive dividert med størrelsen av dynamoen talje som er mindre. Mest trinse forholdstall varierer 02:01-03:01 . Forholdet bestemmer hastigheten som rotoren vil snu . En høyere trinse ratio betyr mer strøm blir generert fordi dynamoen skivene blir raskere for hver omdreining av veivakselen skivene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133847.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance