Hvordan er en motor Block Made ?

The motorblokken er metallhus som inneholder den interne driften av en forbrenningsmotor . Det er av avgjørende betydning for driften av motoren din. Hvis motorblokken sprekker , bør bilen ikke kjøres før den er reparert eller erstattet . Materielle

Motor blokker ble tradisjonelt laget av støpejern , men av hensyn til bedre drivstoff kjørelengde , har lettere aluminiumslegeringer er innført. Metallet varmes opp til 800 grader C og deretter helles i en sandform der det stivner og setter .
Sand Casting

sandformer brukes til å kaste motoren metall kan bare brukes én gang . Zircon , lim og herder blandes og formes til seksjoner. Dette blir så størknet med gass . Seksjonene er limt sammen til hele mold hvor motorblokken er kastet .
Støping og maskinering

Når væsken legeringen er strømmet inn i mugg og har herdet, blir støpeformen oppvarmet for å bryte ned det lim som stivner sanden. Sanden vil da strømme ut av og ut av den herdede motorblokken. Verktøy utstyr maskiner motorblokkene før de er inspisert og sendt til motor montering anlegg der endelig maskinering er gjort før motor montering .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133721.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance