Hvor å Endre Fluids i Honda CRV differensialer

Endring av væske i Honda CRV er differensial er en viktig vedlikeholdsarbeid. Sikre at differensial er ren væske hjelper opprettholde CRV ytelse samt forlenge levetiden av delene. Endre væske i differensial-giret forsamlingen brukes til å slå bakakselen kun tar noen få minutter. Før du begynner oppgaven, må du kontrollere at CRV er i parken med parkeringsbremsen på, og at forskjellsbehandlingen har fått flere timer å kjøle. Du trenger
2-Quart dreneringspannen
3/8-inch momentnøkkelen
2 knuse skiver
skuresvamp
Clean rag
Fyll slangen
trakt
1,3 liter Honda Genuine Dual Pump Fluid II
Vis flere instruksjoner
en

Plasser renne pannen under bakre differensial og åpne påfyllingspluggen med 3/8-inch socket. Påfyllingspluggen vil være på siden av differensialen nær toppen.
2

Åpne tappepluggen og la all væske til å renne ned i pannen du putter under differensial. Tappepluggen vil også være på siden av differensialen, men mot bunnen.
3

Rengjør området rundt påfyllingshullet, og avløpet hullet med en skuresvamp og en ren fille , og pass på at ingen skitt kommer inn i differensialen.
4

Bytt knuse skiver på bunnpluggen og påfyllingspluggen.
5

Skru tappepluggen med ny knuse skive tilbake i avløpet hullet og trekk den til 35 fot-pounds av dreiemoment ved hjelp av momentnøkkel.
6

Sett fyllet slangen godt inn i påfyllingshullet, og deretter plassere en trakt på den andre enden av slangen.
7

Hell 1 1/3 liter Honda Genuine Dual Pump Fluid II i differensialen. Hvis du ikke kan holde en nøyaktig måling av mengden av væske som du helle, bare holde strømme til væsken begynner å renne fra differensialen.
8

Skru påfyllingspluggen med den nye forelskelsen vaskemaskin tilbake i fylle hullet og trekk den til 35 fot-pounds av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133530.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance