Slik installerer en Torque Converter

En momentomformer er en del av en forbrenningsmotor. Montert på inngangssiden av overføringen drivverk, er torque converter koblet til en stasjon plate, eller flex plate. Installere en ny momentomformer er vanskelig, og bør ikke være forsøkt av noen som ikke er kjent med bilmotorer. Fordi alle motorer er forskjellige, bør du rådføre deg med bilens vedlikehold manuell eller en bil mekaniker for å sikre at du kan identifisere de riktige komponentene. Du trenger
Momentnøkkel
Torque Converter, Jack står
Transmission jack
5 liter girolje (eller mer, avhengig av bilens behov)
Vis Mer Instruksjoner
en

Hev bilen på kjøretøyet heis eller bukker. En heis, enten manuell eller hydraulisk, er den sikreste måten å utføre denne typen vedlikehold. Du kan imidlertid velge å bruke bukker. Se i bilens brukerhåndbok for de tryggeste stedene å plassere bukker, fordi biler er skapt forskjellig, forskjellige produsenter anbefaler å plassere kontaktene på forskjellige steder. Pass på at du følger retningslinjene nøyaktig, så vil du sannsynligvis være under bilen for en betydelig mengde tid i løpet av denne prosedyren.
2

Tøm overføring væske. Du kan oppnå dette ved å fjerne overføring væske pannen.
3

Koble fra batteriet og løft av startmotoren. Dette trinnet vil tillate deg å få tilgang til omformer boltene lettere.
4

Fjern motorens drivaksel. For å oppnå dette, fjerne boltene som fester de u-ledd til differensial.
5

Support overføringen med en overføring jack. Dette er et viktig trinn. Hvis du hopper over det, vil du sannsynligvis forårsake alvorlig skade på overføring din. Ta bell husboltene.
6

Fjern overføringen. Dette kan heller ikke kan involvere deg først å fjerne eksosanlegget. Men hvis du må fjerne eksosanlegg, at du kobler fra og fjerne oksygen sensorer først, og unngå å skade dem fordi erstatte disse er komplisert og dyrt. Når du fjerner overføring, sikre at alle sine bindinger og linjer er frakoblet.
7

Fjern momentomformer fra girkasse. Husk at det er fullt av girolje.
8

Fyll ny momentomformer med overføring væske og erstatte den i overføringen. Det vil ta ca en liter væske veldig sakte. Roter det litt når den er på plass for å sikre at omformer interne pigger er skikkelig engasjert.
9

Bolt overføring forsamlingen tilbake på plass. Pass på at du bytter ut og koble til alle koblinger og linjer uten å knipe noen av dem. Sett på eksosanlegget hvis du har fjernet den under demontering.
10

Støtt girkasse med overføring jack mens du skifter bell husboltene. Når boltene er sammen riktig, fjern overføring jack.
11

Sett drivakselen, koble til batteriet og sett på starteren. Erstatte overføring væske pannen med ny girolje.
12

Senk bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133797.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance