Brems Dreiebenk Instruksjoner

Når bremseskiver slites ned, kan de bli reasfaltert eller erstattes. Som et rimeligere alternativ, kan et fullt utstyrt mekanikere butikk bruke en brems dreiebenk til å lage en som-ny overflate på bremseskiver som vil tillate deg å fortsette å bruke dem samtidig spare penger. Resurfacing rotorene er en presisjon bearbeiding jobb, men med hjelp av en spesialisert brems dreiebenk, kan utføres svært enkelt ved en utdannet mekaniker. Rotoren i seg selv må ha tilstrekkelig gjenværende materiale for å tillate sikker bremsing. Instruksjoner
en

Rengjør arbor på noe diverse rusk eller brems støv som er på arbor før du legger noen av komponentene. Dette vil sikre at rotoren og nødvendige adaptere lysbilde på spinning arbor uten problem.
2

Skyv den viktigste adapteren på Arbor. Arbor du velger vil være basert på den type rotor du er maskinering. Hubbed rotorer trenger ofte doble koniske adaptere mens hubless versjoner trenger en bestemt adapter laget spesielt for hubless rotorer. Alle de nødvendige brikkene vil bli inkludert med brems dreiebenk og er ofte plassert i øyehøyde på baksiden ansiktet av brems dreiebenk på kroker.
3

Skyv rotoren seg på arbor . Rotoren må være neste som den første adapteren vil tillate det å være i posisjon for twin cutter, noe som vil skape den nye overflaten på begge sider samtidig.
4

inn en adapter eller spacer etter rotoren. Dette vil bidra til dreiebenken å holde rotoren stramt for nøyaktig snu. Se i manualen for å sjekke for å se hvilke adapter eller spacer må brukes på bakgrunn av type rotor du slår.
5

Plasser selvinnrettende stykke etter at å hjelpe rotoren spin konsentrisk. Den selv justering spacer vil hindre diagonal skyvekraft, noe som vil resultere i en samlet ujevn overflate kuttet. Når du har installert selvinnrettende stykke, skru på arbor mutter. Dette vil holde alt på plass og hindre alle avstandsstykker og rotor fra å falle ut av dreiebenk.
6

Plasser inkludert lyddemper bandet på rotoren. Lyddemperen bandet vil bidra til å forhindre overdreven støy fra twin cutter som det er å skape en ny overflate på rotoren på begge sider. Siden det er ingen smøring eller kjølevæske som brukes på en brems dreiebenk, metall mot metall kontakt på stålet og rotoren skaper en svært høyt, skingrende lyd som er forhindret ved å feste lyddemperen.
7

Juster tvilling kutter for en grov ved å justere det å bare berøre hver overflaten av rotoren. Snu brems dreiebenk på og ta din første grove kutt på om lag 0,015 av en tomme. Ta med twin cutter tilbake til utgangsstilling og ta en 0,008 av en tomme ferdig kuttet for å fullføre rotoren resurfacing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133694.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance