Slik installerer en Universal O2 Sensor på en Mitsubishi Montero

The O2 sensoren på en Mitsubishi Montero måler eksosen kommer ut av eksos for forurensninger. Denne informasjonen sendes til Montero elektroniske styreenhet, og deretter luft til drivstoff-forholdet er justert tilsvarende. Etter 75.000 miles, kan O2 sensor begynner å svikte. Når det endelig mislykkes, vil kjøretøyet kjøre veldig dårlig. For Montero, kan du installere en universell O2 sensor. Disse sensorene erstatte fabrikken sensor. Du trenger
Stikknøkkel
O2 sensor verktøyet
Tire skiftenøkkel
Jack
Jack står
Lodding pistol
Lodd
Elektriske trykk
Wire cutters
Wire strippere
Vis flere instruksjoner
en

Løsne hjul mutrene på fronten av bilen ved å vri dem 35 grader mot klokken med et dekk fastnøkkel.

2

Hev Montero opp på bukker. Løft opp på forsiden tverrammestykke med en jekk og sted bukker under fremre klype sveiser av Montero. Deretter senke bilen på tribunen.
3

Climb under Montero og finn O2 sensor. Sensoren er plassert på katalysatoren rett bak eksosmanifolden.
4

Fjern de elektriske ledningene som går inn til O2 sensoren.
5

Fjern sensoren ved å vri den mot solen med O2 sensor verktøyet og en pipenøkkel.
6

Tre universelle O2 sensoren inn i omformer. Sensoren bør erstatte fabrikken sensor selv om det kanskje ikke ser akkurat det samme. Tråden telle og banen skal passe den eksisterende propp.
7

Klipp og stripe fabrikken O2 sensor sele med avbiter og strippere, slik at det er ca 1/2 tommers av bare wire eksponert på fabrikken sele.
8

Vri den røde ledningen på universell O2 sensor til den røde ledelsen på fabrikken sele.
9

Vri svarte ledninger på universell sensor og Fabrikken sele sammen.
10

Plasser en liten mengde av lodde ledningen i løpet av de vridde ledninger på de røde ledningene og varme loddetinn med en lodding pistol. Dette vil danne en positiv sammenheng som ikke skulle komme fra hverandre. Gjenta denne prosessen med de svarte ledninger.
11

Wrap både fører (separat) med elektrisk tape. Ledningene må ikke berøre hverandre. Når hver leder har blitt pakket med elektrisk tape slik at det ikke bare wire er utsatt, pakk begge ledningene sammen med elektrisk tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133523.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance