Minnes på Chevrolet Trailblazers

Eiere av Chevrolet Trailblazers, og alle som vurderer å kjøpe en brukt modell, bør vite om tidligere tilbakekallinger. De fleste husker reparasjonene er utført uten kostnad for eieren. Det minnes funnet for 2002 gjennom 2004-modellene kan føre til skade på passasjerer. General Motors Corp organiserer tilbakekalling reparasjoner for Chevrolet Trailblazer kjøretøyer. 2002 Chevrolet Trailblazer Tilbakekalling

I august 2002 utstedte General Motors en tilbakekalling for kollisjonsputer foran. Omtrent 133 221 Chevrolet Trailblazers er berørt. Tilbakekallingsprosedyrene Rapporten slår fast at kollisjonsputer på førersiden kunne sprekke på en sveis under utsetting. Som et resultat, vil kollisjonsputen pute ikke tømmes i løpet av en ulykke. Forhandlere vil erstatte kollisjonsputen moduler.
2003 Chevrolet Trailblazer Tilbakekalling

General Motors Corp utstedt en tilbakekalling for vinduspusser motorer i februar 2004. Ifølge tilbakekallingen, kan de defekte vinduspusser systemer slutte å fungere når man er i bruk eller ikke klarer å slå på eller for å slå av. Omtrent 581 394 Chevrolet Trailblazer biler som er berørt. For å løse problemet, vil dealeren plassere en lapp på frontruten-visker-modulen luftehullet.
2004 Chevrolet Trailblazer Tilbakekalling

Etter 2004 Chevrolet Trailblazer kjøretøy ble rapportert å ha feil blinklys, ble en tilbakekalling utstedt i mai 2005. Når sjåførene flytte retningsbestemt blinklys foran og bak blinker på en måte som ligner en fare advarsel. Som et resultat, kan tilbakekallingsprosedyrene rapporten heter driverne ikke signalisere sine intensjoner om å slå eller advare andre av en svekket kjøretøy. En ny blinklys modulen skal monteres på kjøretøyet. Det totale antall berørte biler med defekte blinklys er 286478.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133618.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance