Hva består en Smog Sjekk Of?

I løpet av det siste tiåret, har bekymringer om de negative effektene av utslipp fra kjøretøy på miljøet økt. Alle kjøretøy på veien er lovpålagt å gjennomgå en smog utslipp diagnose for å sikre de slippes ut gasser møte statens regelverk. En av tre tester vil bli gjennomført på et kjøretøy for å sikre at den oppfyller utslippskravene. De forskjellige tester for en Smog Sjekk

Avhengig av alder på bilen, vil en standard smog sjekk består av en test som overvåker spesifikke gass utganger, eksosrøret utslipp eller datamaskin diagnostikk. ASM2, OBD2 og TSI er de tre typer av smog sjekker som brukes til å teste biler
ASM2 -. Akselerasjon Simulation Mode 2

Akselerasjon Simulation Mode 2 tiltak eksos utslipp for nivåer av gasser som hydrokarboner, karbonmonoksyd, samt nitrogenoksider. Bil bevegelsen er simulert ved hjelp av et dynamometer, som replikeres trekkraft med en "tredemølle-like" enhet, mens en fem-gass analysator sporer utslipp.
TSI-Two Speed ​​Idle

The Two Speed ​​Idle utslipp testen brukes til å sjekke smog utgang på biler ved høye og lave hastigheter. Denne testen måler eksosrør eksosutslipp mens kjøretøyet opprettholder visse hastigheter.
ODB2-On-Board Diagnostics Second Generation

On-Board Diagnostics Second Generation er et system som utløser tjenesten motor dashbordet lys når en utslipp funksjonsfeil er anerkjent. Under en smog sjekk tjenestemenn vil benytte seg av kjøretøy diagnostisk lenken kontakt og være i stand til å fastslå hvor feilen har oppstått basert på lagret informasjon.
Smog Sjekker er Vehicle Spesifikk
< p> TSI og ASM2 brukes for kjøretøy registrert før 1995. OBD2 brukes til å kontrollere utslipp ved å gjennomgå data tatt av datamaskinene i nyere biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133512.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance