Hvordan programmere jeg Integrert datamaskin på en 1989 BMW 525I?

The 1988 BMW 525i har en innebygd datamaskin som kan holde styr på parametere som gass kjørelengde, gjennomsnittlig hastighet, og gjeldende dato og klokkeslett. Programmering av innebygde datamaskinen i 525i er den samme prosedyre i alle BMW modeller av samme årsmodell. Instruksjoner
en

Slå 525i tenningen til tilbehør posisjon, eller hele veien, slik at motoren går på tomgang og det elektriske systemet er på.
2

Hold nede knappen på den innebygde datamaskinen foran skjermen i omtrent fem sekunder. Den integrerte datamaskinen er plassert på midten av dashbordet, i nærheten av radio og klima kontroller. Displayet begynner å blinke.
3

manipulere verdiene på skjermen ved hjelp av "1000", "100", "10" og "1" knappene på venstre- side av den integrerte datamaskinen. For eksempel, hvis du ønsker å programmere tid, bruker du "1" for å manipulere minutt innstillingen, "10" for å endre andre minutt plassering, dvs. "2" i "20" minutter, og bruke "100" å endre hourly innstillingen fra 1 til 0. Den "1000"-knappen skulle brukes til å legge til en "en" foran tiden hvis du programmerer deg tid til å være "12:00" for eksempel.
4

Trykk på knappen du først trykket i trinn 2 for å bekrefte innstillingene du valgte i trinn tre. For eksempel, hvis du bare sette fart alarm på den integrerte datamaskinen, trykker du på "Speed"-knappen en siste gang for å bekrefte endringene og program om bord på datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133813.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance