Hyundai Elantra problemer med kablingen

Drivere opplever problemer med kablingen i luften poser med sine 2001 eller 2002 Hyundai Elantras bør kontrollere om deres kjøretøy kan ha vært en del av ett av minnes påvirker disse modellene . Ifølge forbrukernes klager til National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) , ledningsnett problemer i Elantra lykter og gulv lys kan også bli et problem. Kollisjonsputer foran

Hyundai tilbakekalt 78360 modell - året 2001 Elantra kjøretøy for en produksjonsfeil som kan føre til kortslutninger i ledninger for fører og passasjer frontpartiet kollisjonsputer . En beskyttende deksel må monteres over Elantra airbag kontroll modulen for å hindre potensielle problemer forårsaket av væske søl fra midtkonsollen cup - holder, gjennom håndbrekket og i luften bag kontroll modul .
sidekollisjonsputer

Hyundai tilbakekalt 150 541 2001-2002 Elantra kjøretøy for kabling problemer i sidekollisjoner , muligens forårsaket av ledningsnettet under setet kommer i kontakt med gjenstander som er lagret under setet . En elektrisk motstand kan føre til at kollisjonsputene ikke å distribuere i en krasj .

Kjørelys og Gulv lamper

forbrukernes klager til NHTSA indikerer et felles ledningsnett problem i Elantra er frontlykter og gulv lys. Ingen tilbakekalling er satt i gang for å bøte på dette problemet som i 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133802.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance