Auto Mekaniske Verktøy

Automotive mekanikere har mange verktøy til rådighet og som biler blir mer og mer komplisert, så må også verktøy for å arbeide med dem. På grunn av dette, har den standard verktøy brystet av gjennomsnittlig mekaniker vokst fra et hjem sett med stikkontakter og noen nøkler til en kompleks samling av høyt spesialiserte verktøy. Timing Lys

Timing lysene har blitt en må ha verktøy for automotive mekaniker. Disse pistol formet verktøy er i hovedsak strobelys drevet av biler tenning som brukes til å belyse timing merkene på bilene timing belte eller timing kjeden. Den stroboeffekt fryser timing markører og hjelper mekaniker riktig diagnostisere og korrigere eventuelle problemer med tidsberegning som kan være til stede.
Engine Lift

Også kjent som en motor kran eller et kirsebær velgeren, er motoren lift et viktig verktøy i å fjerne en motor. Ofte reparasjoner krever at motoren på bilen bli fjernet eller bare enklere med den ut, for eksempel karosseri. Når jeg ser at en motor veier mer enn den gjennomsnittlige mekaniker kan løfte, blir motoren lift et liv, og tilbake, saver. Det fungerer ved å feste en kraftig kjetting til motoren og bruke en cantilever sveiv for å trekke motoren opp og ut av motorrommet.
Fjærkompressor

Når du gjør kompleks suspensjon arbeid, kan det være nødvendig for mekaniker til å midlertidig fjerne eller direkte erstatte suspensjoner fjærer. Siden de er bygget for å støtte heftig vekten av en bil, komprimere dem nok til å komme tilbake på plass er umulig uten hjelp av en fjær kompressor. Disse svært enkle verktøy gjelder mye mer kraft og gjøre så mye mer jevnt enn et menneske er mulig av og holder den komprimerte våren, frigjøre mekanikk hender til å plassere den uten å bekymre deg for plutselig dekompresjon.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133606.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance