Slik installerer konkave /konvekse Disc Type frostplugger

Vann utvider seg når det fryser, og fryser vannet kan knekke solide metall beholdere hvis ingen utvidelse rommet er tilgjengelig. Av denne grunn bilmotorer inneholder utskiftbare "frostplugger" som tillater vann å utvide og fryse uten å skade motorblokken skulle ugunstige forhold oppstår. Disse pluggene er laget av tynn stemplet stål eller messing, og noen ganger må skiftes ut. Du trenger
Freeze plug Utskiftingspakken
Needle nese tang
Stålull
Liten flat skrutrekker
En hex head kontakt som passer til størrelsen på det nye fryse plugger
Liten ball peen hammer
Høy temperatur silikon pakningsrester
Vis flere instruksjoner
en

Finn fryse plugger på automotive motorblokken. Disse små stemplet pluggene ser litt ut som glatte inverterte flaskekorker satt inn i motorblokken hull. De frostplugger er vanligvis plassert under inntak og eksos manifolder, i direkte tilknytning til hvert stempel. Med andre ord en V6 motor har minst seks fryse plugger. En åtte sylindret motor har åtte sylinder frostplugger, pluss en stor en i nærheten av veivakselen.
2

Lirk eksisterende fryse pluggen ut av hullet ved hjelp av nebbtang og liten flat skrutrekker. Fryse pluggen vil bli skadet som den er fjernet. Disse delene må skiftes en gang fjernet.
3

Slip siden av fryse plugg hullet med stålull. Fjern eventuelle grader, metall skår eller korrosjon som eksisterer på siden av fryse hullet.
4

Place et tynt lag med silikon pakning materiale rundt omkretsen leppe på den nye fryse på pluggen. Ikke legg pakningsrester på motorblokken hullet. Dette seglet det bør bare brukes i utsiden av motorblokken.
5

Trykk den nye fryse plugg inn i hvert hull ved hjelp av en stikkontakt fra en pipenøkkel sett som samsvarer nøyaktig med størrelsen på fryse plugg. Den kontakten bør verken være større eller mindre enn fryse plugg, bør uttaket passer perfekt inn i konkave fryse plugg for å trykke fryse pluggen på plass uten å skade den nye delen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133817.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance