Typer Tint

Vindu missfarging er populær blant bileiere som det gir ikke bare personvernet mens på den åpne veien, men også reduserer mengden av sollys i bilen hytta, som kan bidra til å redusere temperaturen under varme sommerdager. Vindu nyanser kan også brukes i bygninger og boliger for personvern eller energi grunner. De typer fargetoner tilgjengelig utvalg avhengig av deres tiltenkte formål, er det imidlertid viktig å merke seg at ikke alle vinduet fargetoner er lovlige for bilbruk. Freste Film

freste vindu tint film er blant de dyreste typen fargetone, som det er opprettet ved hjelp av elektromagnetiske felt for å distribuere gass partikler mot et tynt lag av metall. En av de viktigste fordelene med denne type av fargetone er dens vekt, som sputtering av atomer kan være så tynn som 1/100th av et hårstrå. Hensikten med freste film missfarging er å reflektere stråling bestemte bånd og varme. Den type stråling som reflekteres band er bestemt av den type metall som brukes under fremstillingsprosessen. Denne typen fargetone er ideelt for de som ønsker å redusere varmen absorpsjon hjemme eller i et kjøretøy, som metall lag avviser utendørs varme inn indre områder.
Ensfargede Film
< p> farget vindu nyanser er kanskje den mest vanlige og minst kostbare. I motsetning til andre fargetoner, som bruker metaller for å reflektere UV-stråling, består farget film av en polyester film montert mellom et lim og en ripebestandig hard pels. Farget film fargetone påføres på den indre overflate av et vindu, og på grunn av sin mørke farge, blir varmen absorbert av filmen og returneres tilbake inn i vindusglass. Tint senteret sier at en liten prosentandel av varme ikke blør gjennom filmen og inn i det indre av kabinen et kjøretøy, men på grunn av den raske bevegelse av luft på utsiden av vinduet, blir denne varme trukket ut av vinduet og bort fra indre områder.

Hybrid Tint

Hybrid nyanser er en kombinasjon av metallisert eller freste, og farget film. Denne type vindu skjær består av fem lag, som omfatter et limbånd, farget polyesterfilm, lamineringslim, metalliserte film-lag og et utvendig hardt lag. Hybrid nyanser tillate brukere å dra nytte av fordelene for farget og metallisert film samtidig redusere hver av sine ulemper. For eksempel farget nyanser tendens til å være for mørkt mens metalized fargetoner er ekstremt reflekterende. Ved å kombinere de to, er farget fargetone lysere og de reflekterende egenskapene til metalized fargetone er sløv, og dermed gi en fargetone i stand til å avvise varme og UV-stråler uten overdreven mørkere eller speiling av vinduene.
Advarsel for Vehicle Tint

Bruke et vindu fargetone til din bil kan styrke personvernet og komfort, men du må følge de lover og regler i staten når det kommer til mørket nivå av vinduet fargetoner. Kjøretøy fargetoner er henta synlig lysgjennomgang, eller VLT, prosent, som er mengden lys i stand til å passere gjennom en fargetone. Hver stat regulerer VLT prosenter, og slik informasjon er tilgjengelig ved å kontakte Statens Institutt for offentlig sikkerhet divisjon eller avdeling av motorvogner. Aldri bruke et vindu tint før du lære reglene staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133894.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance