Hvordan erstatte en Keyless Entry Remote

Honk, tut! Det er en kjent lyd for mange av oss som er vant til å benytte en keyless ekstern oppføring på våre biler. Som vi forbereder å komme inn i våre biler, er det en enkel klikk på en knapp som låser opp bilen. Men det er litt av en ulempe når vi må bytte ut en nøkkelfri oppføring fjernkontroll. Instruksjoner
en

Sjekk for å se om bilen omfatter ekstern nøkkelfrie oppføring som en funksjon. Hvis du nettopp har kjøpt en brukt bil og fjernkontrollene kom ikke med på det, avgjøre om bilen er utstyrt med funksjonen.
2

Bestem merke, modell og år av kjøretøyet . Denne informasjonen er viktig å skaffe riktig type nøkkelfri adgang fjernkontroll. Hvis du ikke har denne informasjonen, kan du få den informasjonen fra tittelen din, din forsikring kort eller vedlikeholdet bok selges med bilen.
3

Skriv ned Vehicle Identification Number. Det er et par steder å finne VIN. Du kan se nær bunnen bunnen av frontruten på bilen din for en etikett rett på innsiden av panseret område som lister opp en lang rekke. Dette er din VIN. I tillegg bør din forsikring kortet listen din VIN.
4

Gå til forhandleren som selger din type kjøretøy. Gi dem din informasjon om bilen, og de bør være i stand til å bestille din fjernkontroll.
5

Test din nye fjernkontroll. Før du forlater din nøkkel inne i bilen, prøv å låse og låse opp bilen med fjernkontrollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124134.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil