Hvordan rense en Headliner

Som du rengjøre bilen, ikke glem å rengjøre headliner. Med mindre du vet at det er en flekk der, kan du glemme å rengjøre dette viktig del av bilens interiør. Enkelt vedlikehold kan holde en bil headliner ser ut som ny. Du trenger
Vacuum
Myk klut
Møbeltapetsering renere passende for headliner
Renseri pad
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser headliner før du begynner rengjøring. På den måten kan du vite hvor flekker og skitne områder er.
2

Vacuum hele interiøret i bilen for å fjerne alt støv. Bruk en myk børste til å rengjøre headliner. Ikke dytt for hardt, eller du kan rive headliner løs. Hvis vakuum har et sug justering, sett den til lavere makt til å oppveie noen sjanse du kanskje trekke headliner løs med vakuum.
3

Tørk eventuelle vinyl deler av headliner med en myk klut. Bruk vinyl møbeltrekk renere å rense denne type headliner. Test på et lite synlig sted for eventuelle fargeendringer som kan oppstå.
4

Analyser eventuelle flekker i headliner som du finner. Forskjellige steder krever ulike typer behandling. Test noen renere på et lite synlig område først.
5

Spray auto møbeltrekk renere i en myk fille. Trykk forsiktig klut på flekken på headliner. Unngå soaking headliner, eller limet som holder headliner kan løsne. Det er best å la den første rengjøring forsøk tørke og gjenta prosessen enn å dempe headliner for mye.
6

Bruk en tørr-rensing pad for å rense virkelig vanskelige flekker. Banke forsiktig på puten på tørr headliner flekken. Mens du arbeider puten rundt flekken, bør stedet løft opp. Forsiktig støvsuge eventuelle rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124142.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil