Slik feilsøker styringen i en Toyota Tacoma

The Toyota Tacoma kompakte pickup i dag fører det amerikanske mellomstore pickup markedet. 2005 generasjonen pakket mer makt enn sine forgjengere, og leveres med atten mulige konfigurasjoner. Du kan holde Tacoma styresystem kjører rett ved å huske noen feilsøking grunnleggende. Du trenger
Dexron II eller III automatgir væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske månedlig for å sikre at den forblir mellom varme og kalde nivåer . Bruk Dexron II eller III automatgir væske. Pass på at væsken er ren og fri for luftbobler. Kontroller slanger og servostyring belte for å sørge for at de ikke er løse.
2

Tjenesten rack og pinion montering og styring linkage hver 15.000 miles. Løft fronten og kontroller komponentene med rattet snu. Sjekk igjen med fronten flat for å sikre at komponentene slår jevnt.
3

Roter dekkene hver 5000 miles. Balansere hjulene og holde fronten justert. Kontroller at hjulmuttere er stramme og erstatte slitte dekk to om gangen.
4

Riktig overdreven trekke til den ene siden ved å se etter tegn på slitasje i trekkstengene og rattstamme. Slitte styrekomponentene kan også føre til at bilen til shimmy overdrevet. Hvis koblingen er ikke problemet, sjekke bremsene for å se om bøylen stikker eller et problem med bremsetrommelen forårsaker hjulet til å dra.
5

Se på servostyring rack og pumpe hvis rattet synes å være forsinket eller blir vanskelig å styre. Du bør sjekke pumpen trykk og se etter lekkasjer i styringsgruppen rack. Du bør også sjekke rack mounts for overflødig play.
6

Track ned lyder, spesielt ved lave hastigheter, ved å se på styring væskenivåer og servostyring bremser. Hvis lyden oppstår mens du søker eller løfte bremsen, kan problemet ligge der. Rangler er mest sannsynlig forårsaket av løs eller slitte styring linkage.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124330.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil