Hva er funksjonen til Bil Struts?

Bil struts er et vanlig alternativ til grunnleggende sjokk. Selv om svært lik i design og funksjon, struts legge litt mer stabilitet til bilens tur. Stabilisere Suspension System

Bil struts, som i utgangspunktet bare herliggjort støtdempere, brukes til å stabilisere den samlede funksjon og integritet av bilens fjæring. Sammen med bladfjærer, spiralfjærer, og stabilisator barer, struts legge økt spenning og støtte til bilens fjæringssystem.
Redusere bilens Bounce
p Som et kjøretøy er drevet løpet varierende forhold, har det en tendens til å sprette og hop avhengig av ruhet og /eller ujevnhetene av et gitt veidekke. Struts anvende ulike grader av spenning til foran og bak på et kjøretøy som grense veien sprett og ujevnhetene.
Opprettholde stabil Vehicle Ride

Uten struts, en bilen ville være svært vanskelig å kontrollere og har en svært tøffe, uberegnelig, jerky ride. Kjøretøy struts bidra til å opprettholde kontroll over bilen og sykle ved å bidra til jevnt distribuere kjøretøy kroppsvekt i løpet av bilens drift. De fleste biler har fire struts --- to bak, to i front --- som fungerer i samklang å opprettholde en kontrollert tur.
Reduser Frame Stress

Struts absorbere mye av stress og virkningen at en bil opplever under drift. Uten struts, ville mye stress og bankende overføres direkte til bilens ramme, noe som resulterer i en svært humpete og hakkete ride og, i ekstreme tilfeller, ramme skade.
Bidra til Riktig Hjulinnstilling

Riktig hjulinnstilling er avgjørende for helsen til et bilens dekk samt for å opprettholde tilstrekkelig retningskontroll. Struts øve spenning på bilens hjul (både foran og bak), som bidrar til å holde dem i riktig posisjon og fra spretter opp og ned og svaiende til sidene, kan alle som negativt påvirker ikke bare dekkets levetid, men kjøretøy kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124483.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil