Hva er en kamaksel samtidighet?

Kamaksel synchronizers er enheter som er drevet av kamaksler og par opp med sensorer for å fortelle drivverket datamaskiner av biler nøyaktig hva poenget med rotasjon kamaksel står på. Deretter, blir den informasjon som er hentet fra føleren benyttes av drivverket datamaskin til annen gnist som vil deretter tenne blandingen av drivstoff og luft (innsiden av sylindrene). Identifikasjon

Ikke alle biler har kamaksel synchronizers. Bilene som gjør har motorer som har eldre design som opprinnelig ble konstruert for å ha konvensjonelle forhandlere, som kamaksel synchronizers montere i nøyaktig samme sted som den konvensjonelle distributører vant til.
Warning

En ting du bør være klar over med kamaksel synchronizers er at de har en tendens til å hvine når deres lageroverflater er på vei mot fiasko. Dette noen ganger resulterer i noen alvorlige kjøring problemer. Å se opp for disse lydene, høre på samtidighet base med en mekaniker stetoskop. Trekk kamaksel posisjon sensor av og se om den roterende delen er å ta kontakt med sensoren.

Funksjon

Kamaksel synchronizers hovedsak er elementer som erstatter eldre utforming tenning distributører. Disse distributørene ble brukt som mekaniske deler som var i stand til å fordele gnister til alle sylinderne på riktig tidspunkt rammer. Disse synchronizers brukes på tenning systemer som ikke har distributørene å tilby elektroniske erstatninger for mekaniske distributører. Da er det mer effektive motorer og høyere ytelse kvalitet.
Teorier /Spekulasjoner

Kamaksel synchronizers er mest spesielt nødvendig for sekvensiell innsprøytning (også kjent som SFI), til fungere effektivt og riktig. Samtidighet forsamlingen har sensorer festet til toppen av dem, og sensorene må tas av for å tillate timing av forsamlingen, samt installasjon av samtidighet.
Geografi
< p> Det er nettbaserte forhandlere som har ulike og enorme utvalg av kamaksel synchronizers for salg. Noen av disse nettstedene er Amazon, Rock Auto, Parts Highway, Mechanics Tool Supply, Auto Parts Warehouse, Auto Parts Corp, og mange andre. Auksjon på eBay Motors er også et bra sted å sjekke. For spesielle store og varierte valg i kamaksel synchronizers, besøke nettstedet Summit Racing. Dette nettstedet bestandene spesielt billige synchronizers og forsendelse er gjort svært raskt og pålitelig. For flere forskjellige varianter av kamaksel synchronizers, er Rock Auto sannsynligvis det beste valget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124420.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil