Tegn på Slitte Struts

Kjøretøy struts er en integrert del av bilens fjæring. Veldig lik i design og funksjon til kjøretøy sjokk, struts gi et redskap kropp ramme med enorm støtte og veiledning, og legger til den generelle stabiliteten og ri av et kjøretøy i bevegelse. Accelerated dekkslitasje

Struts bidra til å holde et bilens dekk riktig justert og under forsvarlig spenning. Slitte struts kan akselerere dekkslitasje ved negativt påvirker hjulet justering og stabilitet, noe som fører til unormal dekkslitasje mønstre og trykkpunkter.
Kjøretøy Sway

En bil som svaier for mye til den ene siden, særlig over humpete eller ujevnt terreng eller ved høye hastigheter, er ofte en bil som har slitt struts. Slitte struts mister sin evne til å holde en bil under forsvarlig spenning og kontroll, slik at et kjøretøy for å oppleve overdreven kroppen svaie.
Vehicle Hop

Et kjøretøy som humle overdrevet mens drives i ulendt og /eller humpete terreng er vanligvis et tegn på slitte struts. Slitte struts mister sin evne til effektivt å bremse overdreven kjøretøy bevegelse.
Lekk Struts

De fleste kjøretøy struts er fylt med noen form for hydraulisk væske. Når struts går dårlig, de ofte begynner å lekke, en tilstand som lett kan sees som lekker hydraulikkolje drypper ned lengden på staget.
Squeaky Struts
< p> Loud knirker er ofte tegn på slitte struts. Som struts begynner å bære og mister sin evne til å fungere skikkelig, sine indre mekanismer begynner å pipe og lage støy som de går opp og ned i strut kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124520.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil