Hvordan å hoppe starte en bil uten batteri

Du trenger ikke alltid et annet batteri fra en assistere kjøretøy å hoppe starte dødt batteri på bilen din, men du kommer til å trenge noe å overbevise den til å starte. Et hopp startpakke kommer i hendig når du er helt alene og ingen er rundt for å hjelpe deg. Hvis du er hjemme og har en batterilader, kan du også hoppe starte bilen med det. Du trenger Forum Gå startpakke (eller)
Batterilader
Vis flere Instruksjoner
Hvordan å hoppe starte en bil uten et batteri
en

Åpne bilens panser.
2

Place den røde klemmen av hoppet startpakke eller batteriladeren på den røde kablet positive batteripolen. Det vil være en "+" insignia stemplet på batteriet boliger for å informere deg om det er den positive terminalen.
3

Plasser svarte klemmen av hoppet startpakke eller batteriladeren på den svarte kablet minuspolen. Det vil være en "-" insignia stemplet på batteriet boliger for å informere deg om det er den negative terminalen
4

Snu hopp startpakke strømknappen på (hvis utstyrt med) eller koble batteriladeren. til skjøteledningen eller stikkontakten. Kontroller at batteriet lader ligger på 12 volt, konvensjonelle batterier (ikke-dyp celle) og velge en høy amp eller "start"-innstillingen.
5

Sørg for at ingen av de klemme ledninger eller elektriske ledningen av hoppet startpakke eller batteriladeren er i veien for noen bevegelige motordeler. Starte bilen.
6

Slå av hopp startpakke hvis utstyrt med en knapp eller koble batteriladeren fra skjøteledningen eller stikkontakten. Fjern den svarte klemmen først, deretter den røde klemmen mens kjøretøyet er fremdeles i gang. Batteriet må lades opp av dynamoen, så ikke slå av bilen for å fjerne hopp startpakke eller batterilader. La bilen til å kjøre for en periode før du slår den av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124519.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil