Slik feilsøker styringen i en Chevy Cobalt

Chevrolet introduserte Cobalt som sin kompakte bilen for å erstatte Cavalier i 2005. The Cobalt kommer som en coupe eller sedan og deler plattform med en rekke biler inkludert Astra og Pontiac G5. GMs vedlikeholdsplan for Cobalt styresystem er ikke på langt nær så strenge som for eldre biler, men hvis du holder på toppen av bilen din, bør du være i stand til å feilsøke en rekke problemer på egen hånd. Instruksjoner
en

Ta bilen til GM forhandler for service så snart oljen slukkes. Under GM nåværende vedlikeholdsplan, er dette vanligvis en gang i året, og de vil grundig sjekk styring etter to. Men ikke vent for tjenesten lys, og du kan holde øynene åpne for problemer i mellomtiden
2

Opprettholde servostyring væske nivåer.. Sjekk minst to ganger i året og sørge for at væsken er ren. Du bør bruke GM servostyring væske, ikke overføring væske, og pass på at slangene er klar av enhver motor eller kroppsdeler.
3

Inspiser styring ledninger og slanger for tegn på lekkasjer, skade eller dårlig kontakt. Se etter slitasje og skader på sammenhengen system, inkludert tie-stenger og ledd. Sørg for at fronten er riktig justert.
4

Balance hjulene og rotere dekkene hver 7500 miles. Holde lufttrykket lik i alle fire dekkene og sørge for at dekkene ikke er slitt. Dårlig dekk forårsaker mange felles styring problemer.
5

Riktig harde styring problemer som fortsatt oppstå ved å sjekke servostyring pumpen. Det må kanskje skiftes ut eller repareres. Hvis rattet fremdeles har for mye å spille, se etter løse hjullager, slitte kuleledd eller feil sjokk.
6

Stopp bilen fra å trekke i én retning ved å justere hjullagrene hvis mer vanlig årsaker har blitt korrigert. Du må kanskje ha din front end så på for slitte eller bøyde komponenter. Dette kan også korrigere vibrasjoner i rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124288.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil