Når du bytter et bilbatteri

Hvordan vet du når du skal erstatte bilbatteriet? Det er noen tegn til å indikere når det er på tide å bytte ut det gamle batteriet eller få den testet. Lekkasjer i batterikassen

Skift ut batteriet hvis det noen tegn til lekkasje. En lekkasje kan vanligvis bli oppdaget av den hvite pulveraktig stoff som finnes på og rundt batterikassen.
Livet Ratings

fleste batterier har levetid karakterer. Vanligvis er en måned og år trykt på etiketten for å betegne den omtrentlige levetiden på et batteri under normal bruk. Når dette livet er oppfylt, bør du vurdere å bytte ut batteriet før du ender opp strandet med et dødt batteri.
Dødt batteri
p Hvis du prøver å starte bilen og det vil ikke starte, må du kanskje bytte ut batteriet. Hvis du hører en klikkelyd når du slår av tenningen, betyr det at batteriet er helt dødt.
Lange starttider

Når bilen din tar unormalt lang tid å starte, er batteriet svært nær å gå dårlig. I dette tilfellet er det en god idé å skifte ut batteriet som en forholdsregel.
Collision Damage
p Hvis bilen var i en kollisjon og batteriet ble skadet, det må skiftes. Se etter sprekker eller lekkasjer i kabinettet, samt skade på kontaktene og batteri sele.
Langvarig Inaktivitet
p Hvis en bil ikke har startet for åtte måneder eller mer, må batteriet skiftes. De fleste batterier vil ikke holde en belastning etter å ha vært i dvale i lange perioder av gangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124472.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil