Hvordan til å undersøke Driveline og CV Boots i en Dodge Durango

Når det gjelder omsorg for din Dodge Durango, må du ikke bare ta seg av vedlikehold jobber under panseret, men under SUV også. Dette inkluderer å sørge stykker av hjulet godt festet til styresystemet, som drivlinje og CV støvler, er i forskriftsmessig stand. Her er hvordan du kan gi de deler en skikkelig undersøkelse på bare minutter. Du trenger
Dodge Durango
Lommelykt
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Slide under din Dodge Durango av en av hjulbrønnene. Legging et teppe ned på bakken kan gjøre opplevelsen litt mer behagelig.
2

Finn cv oppstart og drivlinje til at hjulet godt. CV boot omgir CV joint og holder på smøring slik at hjulene skikkelig sving som du styrer. Drivlinjen refererer til maskinvaren som går inn i cv oppstart og til slutt hjulet godt.
3

Sjekk for råte, sprekkdannelser, deling og gnaging av gummi på cv oppstart. Hvis noen av disse tingene skjer, så cv oppstart må byttes ut, som en utsatt CV joint lett kan ruste, svekke din kjøring evne.
4

Undersøk drivlinje til en uregelmessig bøyning eller korrosjon . Drivlinjen holder vanligvis ganske godt intakt med mindre din Dodge Durango gjør mye off-veikjøring, kjører over noen ekle potten hull eller får i en ulykke. Smuss og skitt er helt akseptabelt på maskinvaren i drivlinjen.
5

fullføre oppgaven med å inspisere drivlinje og CV støvler av Dodge Durango ved å sjekke ut de andre tre hjulet brønner.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124352.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil