Slik feilsøker styringen i en Ford Explorer

Fords Explorer er en mellomstor SUV introdusert i 1990. De rollover ulykker med Firestone dekk trakk offentlig oppmerksomhet til stabilitet problemer involvert i å drive biler med en høy akselavstand. Mens dekkene har for lengst blitt erstattet, kan Explorer eierne fortsatt ønsker å holde et par feilsøking tips i bakhodet for å holde din Ford Explorer styresystem i topp stand. Du trenger:
Type F automatgir væske eller Ford Premium servostyring væske
Replacement linkage komponenter (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

holde dekkene i best mulig stand, rotere dem regelmessig og balansere hjulene. Skift ut slitte dekkene umiddelbart (i par), holde lufttrykket i dekkene selv og den fremre delen riktig justert. Dårlig dekk vilkår og justering kan føre til en rekke styresystemet symptomer.
2

kontrollere og smøre styring linkage og kulene med nippel beslag hver 15.000 miles. Sørg for å sjekke servostyring hydraulikk for lekkasjer, løse forbindelser, sprekker og tegn på alder eller slitasje. Du ønsker å holde reservoar riktig utfylt og væsken ren med Type F automatgir væske eller Ford Premium Servostyring Fluid (ikke bland typer).
3

Purge servostyring pumpen hvis fluidet synes å luftes. Ford anbefaler en full utrenskning med sine vakuumpumpe kit og evakuering cap. Andre bilbransjen kilder spørsmål ved verdien av en full utrenskning, så det kan være lurt å diskutere dette med mekaniker.
4

Stram eller skift løse styring linkage komponenter for å korrigere side-til-side slingring i ratt eller ratt vibrasjoner. Løs kobling kan også forårsake støy i svinger og med føre til at bilen til å vandre i en eller flere retninger.
5

Kontroller servopumpe hvis rattet hopper eller er vanskelig å slå. Hvis servostyring svikter du ikke bare bør sjekke pumpen, men sjekk væske for kontaminering, flytende linjer for lekkasjer og beltet for slitasje. Hard styring kan også skyldes feil ved utstyr komponenter.
6

Juster styring boksen og kobling hvis styringen er for løs. Hvis Heise komponenter er slitt, bør du erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124298.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil