Vanlige problemer med Volkswagen Jetta Biler

Volkswagen er et populært og vanligvis pålitelig import valg for amerikanske forbrukere. Med graden av penetrasjon det tyske selskapet har i det amerikanske markedet, opprettholde importen er ikke spesielt komplisert eller mer utsatt for hodepine enn de fleste innenlandske bilmodeller. Men det er ikke å si Volkswagen er feilfri. Deres mest populære sedan, Jetta, har en rekke mindre problemer rapportert av flere drivere. Mens ingen av disse feilene bør være nok til å forby en Jetta fra betraktning din, de er godt å vite på forhånd. Forberedt med riktig informasjon, kan du bare unngå å eie en sitron. Elektrisk Systems

En av de vanligste klagene vedrørende Volkswagen Jetta er hvor ofte de innvendige elektroniske komponentene bryte ned. Vanlige problemer ødelagte vifter og lys, vanligvis på grunn av løse ledninger. Ifølge beretningen om flere drivere, har Volkswagen Jetta løs ledninger rett under dashbordet som har en tendens til å bli brutt eller slitt, noe som reduserer effekten av innvendige systemer.
Motorproblemer

En annen vanlig klage, ofte forbundet med elektriske problemer, er problemer med en drøye motor eller en motor som ikke vil starte. Dette har en tendens til å være den vanligste årsak til et Jetta bli en sitron, siden en rekke faktorer kan gjøre problemer med motoren vanskelig å diagnostisere og utbedre. Oftest er det på grunn av feil med elektrisk starter, selv om overføring problemer er også vanlig til maskinen.
Tilbakekalling

I tillegg til disse klagene som blir ofte sitert av ulykkelige Jetta eiere, Volkswagen har utstedt en rekke tilbakekallinger på egen hånd. Mens de fleste av disse har blitt rettet opp, er det verdifull informasjon for de som planlegger å kjøpe en brukt Jetta. Den siste tilbakekallingen skyldes feilaktig justerte frontlykter som ikke fungerte som de skulle ha under normale kjøreforhold. En mer alvorlig tilbakekalling, utført i 2007 viser til muligheten for en frynsete drivstoffslangen tenne en brann.
Kronisk Tilbakekalling

I tråd med andre klager på de elektriske komponentene, Volkswagen utstedt en tilbakekalling for å fikse bremselys saker i 2006. Men i motsetning til andre problemer som har krevd minnes, ødelagte bremselysene har vært gjenstand for ytterligere to tilbakekallinger siden, noe som indikerer en kronisk problem.
Paint Issues

Selv ikke en super hyppig klage, har mange sjåfører bemerket Jetta er tynn maling jobb, som har en tendens til å chip bort veldig fort. Problemer med støtfangeren har vært spesielt hyppig, til det punktet at mange forhandlere presser touch-up maling på kjøpere av Volkswagen Jetta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124579.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil