Symptomer på dårlig brake rotors

Det finnes en rekke måter å fortelle om dine brake rotors er dårlige. Hvis du mistenker at de er dårlige, bør du ha dem sjekket ut av en mekaniker. Han vil kunne fortelle deg om de må byttes ut eller ikke. Du bør alltid sørge for at bremsene fungerer som de skal. Defekte bremser kan utgjøre en fare og sette folk i fare for skade. Hvis bremsene noen gang gi ut, kan du forårsake en alvorlig ulykke. Pulserende Bremser

kan du fortelle om dine bremser rotorer er dårlig hvis de begynner å pulsere når du trykker på bremsepedalen. Du får følelsen at du pumper bremsene når du ikke er.
Skrapelyd

rotorer begynner å gå dårlig når du hører en lav skrapelyd når du trykker på bremsepedalen. Denne lyden kan øke til en høy skrapelyd lyd når brake rotors bli verre.

Riller på Rotor

Støyen starter når bremsepedalene slites ut og metall skruer gni mot rotorene. Rygger som ligner på sporene på kanten av et kvartal, bare større, form på rotorene.
Braking

Noen ganger kan du høre en lav skrapelyd selv når du ikke presser på bremsepedalen, og støy eskalerer når du trykker på pedalen.
stopper brått

Når du skyver på bremsepedalen, så det begynner å male, bilen vil komme til en brå stans i stedet for en jevn stopp. Skruene fra de utslitte bremsepedalene presse inn rotorene og gjøre det virke som om nødbrems er på.
Synlige Ridges

Når en bil er parkert, du kan se gjennom dekket på rotoren og se rygger som har dannet. Det er et verktøy som kalles en mikrometer som kan brukes til å måle tykkelsen av sporet i bremse rotoren. Hvis en rotor ikke er helt utslitt, en mekaniker kan maskin rotorene, som fjerner sporene. Noen rotorer kan ikke bearbeides fordi de vil være for tynn, og de kunne utgjøre en sikkerhetsrisiko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124574.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil