Symptomer på svikt i en Gir Converter

Når du tråkker på pedalen til en manuell girkasse bil å skifte i gir, kobler clutchen overføringen fra bilens motor. I en automatisk girkasse kjøretøy, utfører en overføring momentomformer funksjonen til en clutch. Overføringen momentomformer er en viktig del av kjøretøyet og mye skadelige ting kan skje hvis det mislykkes. Lær å gjenkjenne symptomer og sannsynlige årsaker til en defekt momentomformer. Dårlig effektivitet på grunn av Blade Deformasjon og fragmentering
p Hvis pumpen eller turbinbladene deformeres eller løsrevet fra navene på grunn av en feil på momentomformer som resulterer i overoppheting, vil bilen oppleve dårlig ytelse. Hvis problemet ikke blir rettet, er det mulig at overføring torque converter kan bryte helt.
Dårlig Efficiency Grunnet Stator Clutch Failure
p Hvis statoren clutch svikter, bilen vil ha dårlig effektivitet under kopling fase. Dette skjer fordi statoren clutchens indre og ytre elementer låser seg til hverandre og kan ikke rotere. Et problem med stator clutch som dette kan også resultere i høyt drivstofforbruk.
Warped Housing

Når en momentomformer brukes under høye turtall, utposning kan forekomme. Torque converter er boliger kan etter hvert deformere eller sprekke.
Lekkasjer

Overoppheting kan gjengi elastomer tetninger i omformer ineffektiv. Pakningene manglende evne til å utføre sine tiltenkte funksjon av å holde væske kan føre til lekkasjer.
No Power

En nesten fullstendig tap av makt er vanligvis resultatet av en brekkasje i statoren clutchen. I dette tilfellet kan det hende at bilen ikke kjørbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124575.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil