Om Car Tint

Når gjort riktig, skaper bilvinduet missfarging en slank og stilig utseende på noen merke eller modell bil. Missfarging er like funksjonell som den er stilig og det er mange fargeblandemaskiner alternativer å velge mellom. Du kan betale en profesjonell eller tilbringe en ettermiddag i garasjen din. Funksjon

Vipper film fungerer ved å absorbere, blokkering og reflekterer synlig lys og ultrafiolette stråler. På bare 5 til 7 mm tykk filmen er brukt på innsiden av bilvinduene hvor den er beskyttet mot veien rusk. Filmen er fremstilt av en tynn polyester som kan være farget i en rekke nyanser for å imøtekomme individuelle preferanser. Vipper film er designet for å redusere gjenskinn i tillegg til å manipulere lyset, som faktisk gjør mørkekjøring enklere. Det er en vanlig misforståelse at vinduet fargetone, som solbriller, gjør det vanskelig å se når du kjører om natten. Alle vindu missfarging er ferdig med en ripebestandig overflate
Typer
p Det er fire typer vindu missfarging film:. Farget, deponeres, freste og hybrid. Som navnet tilsier, er farget film belagt i en farge som absorberer varme. Denne varmen blir så overført til vinduet og dispergeres som et resultat av bevegelse i luften utenfor bilen. Deponert film er satt inn i en tank som inneholder biter av aluminium, nikkel-krom eller kobber. Et vakuum dannes i tanken som deretter fylles med argongass. Metallet i tanken oppvarmes, forårsaker visse partikler fester seg til overflaten av filmen som den beveger seg gjennom tanken. Denne prosessen øker mengden av lys som reflekteres, og produserer en mørkere overflate enn farget film. Metalliserte filmen er laget i en prosess som ligner på avsatt film. Denne litt mer komplisert prosess tillater produsentene å bruke et bredere utvalg av metaller, slik at ulike deler av lysspekteret kan filtreres ut. Hybrid filmer inneholder både dye og metaller.

Fordelene
p Som tidligere nevnt, vinduet fargetone blokkerer både synlig lys og ultrafiolett lys uten gjenskinn. Blokkerer ultrafiolette stråler bidrar til å holde bilens interiør mot falming. Vinduet fargetone kan også redusere temperaturen inne i bilen med så mye som 60%. Vindu missfarging gir ekstra privatliv så vel som sikkerhet. I tilfelle en ulykke, hjelper vindu tint å holde knust glass sammen og reduserer risikoen for å bli skadet av flygende glass.
Geografi

Vindu missfarging brukes over hele verden i både biler og hus. Dessverre kan bilvinduet missfarging være et problem avhengig av hvor du bor. Ulike stater har alle forskjellige lover om vinduet missfarging som regulerer hvor mørk fargetone kan være, hvilke vinduer kan være farget, og hvordan reflekterende vindu tint kan være. For eksempel kan i Pennsylvania frontruter ikke være farget. I Florida kan imidlertid toppen av en vindskjerm være farget så lenge en ikke-reflekterende fargetone brukes.
Hensyn

Når du velger en fargetone det er viktig å huske at vi ofte får det vi betaler for. Going for billig på vinduet tint ofte resulterer i et ferdig produkt som blekner, ikke klarer å blokkere varme, og i noen tilfeller bobler. Hvis det å ha en profesjonell gjøre jobben, være oppmerksom på at prisene kan variere basert på modellen av bilen. Noen bilvinduene er utformet på en måte som gjør dem vanskeligere å fargetone. Når anvendt, kan fjerne vinduet tint være en tidkrevende ildprøve. Pass på at du vet hva du liker før du påfører farge på bilen og husk at hvert vindu missfarging må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124372.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil