Hvordan forlenge levetiden på en bil Transmission

Bilens girkasse er like viktig som bilens motor. En sterk, kraftig motor er meningsløst uten en fungerende girkasse. For å holde bilens girkasse i fin stand, og for å sikre at bilens girkasse varer så lenge som mulig, følger du disse trinnene. Instruksjoner
en

Kontroller og endre overføring væske regelmessig. Bilens girkasse er avhengig av overføring væske for riktig ytelse og smøring. Manglende overføring væske eller væske som er skitne kan føre til økt overføring komponent slitasje og overoppheting, som begge kan redusere levetiden på bilens girkasse. Sjekk brukerhåndboken for nærmere detaljer om hvor ofte det skal og erstatte bilens girolje.
2

Unngå nedgiring. Mange mennesker, i et forsøk på å unngå å bruke sine bremser når bremse ned, gire ned og bruke girkasse som en bremsing mekanisme i stedet for sine bremser. Å gjøre dette steder unødvendig stress og slitasje på girene i overføringen. Bremseklossene er billig; overføring deler ikke er det. Bruk bremsene for å stoppe og bremse ned, ikke din overføring.
3

Bruk riktig utstyr (s). Enten bilen er en automatisk eller en pinne skift, å sørge for at sendingen er i et riktig utstyr for den hastigheten som du kjører i er av stor betydning for levetiden til overføringen din. Overdrive bør bare brukes på riksveg hastigheter; lavt gir, vanligvis første eller andre, bør kun brukes under kjøring opp bratte bakker eller når trekke ekstremt tung last
4

Ikke fart.. Kjører fort, enten fartsovertredelse på motorvei-hastigheter eller sprinting bort fra et grønt lys, øker slitasje på bilens girkasse. Slakke av på gassen og ta en mer balansert, målt tilnærming til kjøring. Bilens girkasse vil takke deg for det!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124365.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil