Hvordan forbedre gass kjørelengde for en Carburetored Engine

I en carburetored motor system, er drivstoff blandet med luft i forgasseren for å skape den optimale miksen for forbrenning. Hvis blandingen er feil, vil forbrenningen være ineffektiv og redusere gass kjørelengde, og katalysatoren kan til slutt bli skadet. Injeksjonssystemer for bensin har erstattet forgassere i de fleste bensin bilmotorer grunn av deres større effektivitet ved å lage en nøyaktig drivstoff-og-luftblanding. Kjøretøy produsert tidligere til 1990-tallet har vanligvis forgassere, imidlertid. Instruksjoner
rengjøringsmidler, tilsetningsstoffer og deler
en

Rengjør forgasseren og til med forgasser renere, som kan kjøpes i en hvilken som helst auto forsyning butikken.
2

Inkluder et drivstoff tilsetningsstoff som STP Fuel Injector og forgasser Behandling omtrent en gang hver 3. måned når du fyller bensintanken.
3

Bytt luftfilter så ofte som brukerhåndboken angir, eller minst en gang år. Hvis du regelmessig kjører på grusveier eller i svært støvete områder, sjekk luftfilteret hver noen måneder, og bytt den ut hvis det begynner å se skitne. Ifølge United States Department of Energy, kjøring med skittent luftfilter kan redusere gass kjørelengde med 10 prosent.
4

Rengjør tennplugger med en stålbørste og re-gap dem om de har mindre til moderat korrosjon. Bytt pluggene hvis de har betydelige korrosjon eller forbrenning depositum.
5

Unngå å gå tom for gass. Noe vann i bunnen av tanken kan komme inn i forgasseren og lavere gass kjørelengde.
Motorolje
6

Bruk en multigrade olje, identifisert av et tall etterfulgt av bokstaven "W", deretter et annet nummer. Et eksempel er 5W-30. Denne typen olje har en bedre viskositetsindeks når temperaturen endres i forhold til en enkelt grad av olje. I tillegg bruker den letteste olje som brukerhåndboken råder. Kalde temperaturer særlig oppfordring til en lettere olje, fordi kald luft gjør oljen mer tyktflytende.
7

La bilen gå på tomgang i 30 sekunder i kaldt vær før kjøring, og deretter kjøre sakte fram til motoren blir varm opp.
8

Installer en motorvarmer å begynne å varme motoren før du starter bilen. I lave temperaturer kan en motorvarmer forbedre gass kjørelengde med 10 prosent, ifølge Natural Resources Canada. Kalde temperaturer forstyrre drivstoff-til-luft-forhold i forgasseren.
9

Bruk forbedret friksjon olje i form av syntetisk olje, eller konvensjonell olje med tilsetningsstoffer, for de beste drivstofføkonomi resultater.

10

Sjekk din olje når du fyller bensintanken, og tilsett olje om nødvendig. Et lavt oljenivå kan øke motorens friksjon og redusere drivstofføkonomi.
11

Har oljen endret som anbefalt, vanligvis hver 3. måned eller hver 3000 miles. Skitten olje øker motorens friksjon, og dermed reduserer gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124523.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil