Hvordan til å undersøke Driveline og CV Boots i en Chevy Cobalt

Mange husker å gjøre det generelt vedlikehold på bilen sin. De får oljen skiftet, rotere dekkene og bytter ut bremseklossene fra tid til annen. Men en ofte oversett inspeksjon undersøker drivlinjen og CV støvler. Her er hvordan du gjør det på din Chevy Cobalt i løpet av få minutter. Du trenger
Chevy Cobalt
Lommelykt
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Slide under bilen din nær en av hjulbrønnene. (Hvis du kan ta din Chevy Cobalt til din lokale mekaniker og ha dem heise den på hydraulisk heis, som er enda bedre.)
2

Finn drivlinje og CV støvler. Drivlinjen refererer til maskinvare som kobles med hjulene for å styresystemet. CV støvler beskytte CV joint, med direkte forbindelse til hjulet. Derfor vil du finne disse delene rett ved siden av hjulet godt. Det vil se ut som en gummistøvel med metall maskinvare som kommer ut av det.
3

Sjekk for råte, sprekkdannelse og tårer i gummi av din CV støvler. Hvis gummien er sprukket og luft kommer inn, så smøring vil tørke opp. Tilsett salt og sand inn i blandingen og din CV joint vil korrodere. På dette punktet, vil det må byttes ut. Som for drivlinjen, sørg for at hardware (bortsett fra smuss og skitt) ser sunn og rett.
4

Dab CV boot med en ren fille for å se om eventuelle overskytende smøremiddel kommer av. Dette ville være et tegn på at du har en rift i cv oppstart og at den må byttes ut. Det er alltid bedre å erstatte bare gummi støvel, så den ekstra kostnaden for felles selv.
5

Fortsett å undersøke drivlinje og CV støvler på de andre hjulene på din Chevy Cobalt før du har fullført jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124348.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil