Hvordan rense en Marine varmeveksler

En marine varmeveksler, også kjent som en "kjøl kjøligere," tjener samme formål som radiatoren i en bil. Den største forskjellen er, mens en bils radiator leder bort varme generert av bilens motor opp i luften, oppløses rørkjøler fartøyet motorens ut i vannet. Begge inneholder en form for frostvæske giftig for dyr og farlig for mennesker, noe som betyr at sletting og rengjøring båtens varmeveksleren er potensielt skadelig for dyr og miljø. Med litt omsorg, skjønt, kan du unngå kostnadene ved å ansette denne ork ut. Du trenger:
Biologisk nedbrytbart marine descaling sammensatte (flytende)
Blender
To slanger, fem meter i lengde
En stor (5 gallon eller høyere) plastbøtte (nedslagsfelt bøtte)
Fjerning av trommer egnet for glycol-baserte kjølevæsker (kan fås til en marin deponi)
Fresh vannslange
Skiftenøkkel
Kombinasjonsnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Purge varmeveksleren av glycol-baserte kjølevæsker med ferskvann. Kast kjølevæsken i trommene ble kjøpt fra det marine deponi.
2

Rengjør utsiden av varmeveksleren først. Spray utsiden av varmeveksleren med ufortynnet væske avkalking sammensatte og la det stå i 10 minutter. Skyll med rent vann og gjenta denne prosessen fire ganger. Bruk den endelige ferskvann skylling for å fjerne løst søppel eller avfall.
3

Rengjør innsiden av varmeveksleren neste. Fest slangene til blender og bland friskt vann og flytende avkalking forbindelsen i en 50/50 blanding. Fest en slange til sugesiden av blender, og sette denne slangen inn i nedbørfeltet bøtte. Fest den andre slangen til uttaket siden av pumpen og til varm motor jakke vanninntak.
4

Fyll nedbørfeltet bøtte med 50/50 blanding av rust sammensatte og vann. Slå på pumpen og la avkalkingsoppløsningen å sirkulere gjennom varmeveksleren for 2 til 4 timer, og slå av pumpen. Kast avkalkingsoppløsningen.
5

Fyll nedslagsfeltet bøtte med rent vann, og slå pumpen på igjen for å skylle systemet i 15 minutter med friskt vann. Kast vannet i nedbørfeltet bøtte riktig og refill nedslagsfeltet bøtte med ferskvann. Gjenta spyleprosedyren i 15 minutter, deretter skal avhende vannet i nedbørfeltet bøtte. Installere varmeveksler på båten og opplading.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124564.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil