Hva er hensikten med servoolje?

Servostyring væske er en integrert del av bilens servostyring pumpe drift. Servostyring væske ligger i servostyringspumpe reservoaret, og den utfører en rekke funksjoner. Smør Servostyring Pumpe

En av de viktigste formålene med servostyring væske er å smøre servostyring pumpen, bolig reservoaret som lagrer bilens servostyring væske. Det tjener også til å presse servostyring væske, og drive det gjennom hele servostyring system.
Smør Servostyring Gear Unit

Sammen med smøring bilens servostyring pumpen , servostyring væske utfører en annen viktig servostyring system funksjon: å smøre servostyring giret. Servostyring giret er den delen av en servostyring system som maskene med bilen styringsgruppe stang mekanisme som til slutt flytter til bilens forhjul. |
Gi hydraulisk trykk

servostyring væske, etter å ha blitt presset og pumpes av servostyring pumpe, strømmer gjennom bilens servostyring system, som gir den hydrauliske, eller væske, press er nødvendig for å betjene de mekaniske komponentene i en servostyringen.


Reduser Servostyring System Friksjon

servostyring væske tjener til å smøre og olje de mekaniske deler av et servostyringen. Som enhver annen mekanisk system med mange inngripende deler, har en servostyringen mange knytte deler som arbeider sammen og til slutt føre til friksjon. Servostyring væske bidrar til å minimere denne friksjon, som igjen minsker servostyringen slitasje.
Reduser Servostyring System Temperatur

Sammen med smørende en servostyring system, makt servo-olje bidrar til å redusere de operasjonelle temperaturer på servostyring giret og servopumpe, to av de mer kritiske, varme-produserende deler av et servostyringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124516.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil