Hvordan sjekke dekk mønsterdybde

The tråkker på bilens dekk er svært viktig. Bane hjelper dekkene holder seg til veien, spesielt i regn eller snø. Etter en stund på veien, kan det slitebanen bli slitt bort, noe som betyr at det er på tide å investere i et nytt sett med dekk. For å finne ut om du trenger nye dekk, må du sjekke dybden av dekkenes mønsterdybde. Du trenger
dekkbanen dybdemåler
Penny
Vis flere instruksjoner
Bruk en Depth Gauge for å sjekke dekk mønsterdybde
en

Få et dekk trå dybdemåler. Snakk med mekaniker hos din lokale garasje eller besøke en automotive spesialitet butikk. Disse målerne er billig og ganske selvforklarende.
2

Sett måleren inn i flere ulike deler av slitebanen din. Måle de ytre og indre deler av dekket for å sikre at slitasjen er jevn.
3

Les måleren for å avgjøre hvor dypt dekk slitebanen er. Ideelt sett bør slitebanen være 1/16-inch dyp, men litt ekstra slitebanen aldri skadet noen.
Test Tire mønsterdybde Med en Coin
4

Raid din endre jar for en krone.
5

Plasser penny innenfor dekkets spor og kanaler. Sett krone så at Abraham Lincoln hode vender nedover.
6

Sjekk for å se om du kan fortsatt se Honest Abe ansikt. Hvis dekket slitebanen tilslører hans ansikt, så dekkene sannsynligvis ikke trenger å bli erstattet. Men hvis dekk sporene er grunt nok til at alle Lincolns ansiktet kan fortsatt bli sett, kan det være tid for nye dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124148.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil